Vihdoin voin paljastaa siskon tytöille tehdyt joululahjat. Jokainen sai tekemäni kukkarot ja tietysti sisällä oli pienet "pesämunat". Neidit olivat oikein iloisia ja arvasivat keneltä lahjat olivat. Kummityttö, vanhin lapsikatraasta, laittoi pian paketin avaamisen jälkeen kiitosviestin. Pakko myöntää, että niistä tuli kyllä kivat, ja oli mukava etsiä jokaiselle omannäköisensä nappi koristeeksi.

Alla myös kuva siskon pienimmän tytön, kaksosista toiselle, valmistunut villatakki. Kummipoika sai jo villatakin aiemmin, noin kuukausi sitten, ja jo oli villatakki jäänyt pieneksi. Ei auta, kun kummitätin alkaa värkätä uutta.

Pakko kyllä myöntää, että joulutohinoiden jälkeen olen ollut aika väsynyt, enkä ole joulun jälkeen tehnyt kuin yhden sukanvarren. Mielenkiinto on kyllä vain ja ainoastaan joululahjakirjassa, Lankakaupan tyttö -kirjassa. Ensimmäinen kirja, Pieni lankakauppa, tuli luettua minulle ennätysajassa, n. kolmessa viikossa eli vähän joka ilta. Se oli todella loistava kirja, enkä ihmettele, että bestselleriksi on päässyt. Itku tuli lopussa kun tunteet tulivat niin mukaan. Meidän oma käsityökerhon porukka, Poropeukalot, on lähes samanlainen, yhteinen naisporukka kuin kirjassa. Eri ikäisiä, kokoisia ja oloisia naisia, joissa virtaa naisenergia ja me jaamme ilot ja surut sekä käsityötaidot ja reseptit keskenään. Muuta en voi sanoa kuin, että suosittelen Kate Jacobsin kirjoja luettavaksi. Eka kirja on jo toisella ystävälläni lainassa ja äitini sitä jo jouluksi myös odotteli... Ensi kerralla kun äiti tavataan, sitten lupaan, että saat sen. Mukavaa Uutta Vuotta Ystäville ja Tutuille ja Sukulaisille !