Vuokatin viikonloppu Sukka Summitin merkeissä meni loistavasti. Pakkanen paukkui Kainussa, -28-32 astetta näytti mittari koko viikonlopun. Suksia ei siis tarvittu, mutta villaneule ja Joutsenen untuvatakki, jonka hankin Sotkamosta, olivat kyllä tarpeen. Mihinkään ei ovesta lähdetty ellei ollut toppahousuja jalassa.

Katinkulta on kiva paikka pitää käsityötapahtumaa. Lähellä on kaikki mahdollinen ja pääsee nauttimaan myös halutessa kylpylän ja ravintoloiden antimista. Sukkarekka oli upea. Sinne viritetyt sukka"pyykkinarut" antoivat inspiraatiota uusien sukkien neulomiseen. Novitan uusi lanka Kukkaketo piristi kivasti värimaailmaa, johon minä ihastuin kovasti. Tosin pitää pyytää, jos äiti tekisi siitä sukat minulle, kun olen niin laiska tekemään ohuesta langasta mitään.

Kaulaliinamaratoniinkin osallistuimme semisiskon kanssa. Näytteilleasettajat eivät juurikaan innostanut, mutta korupisteet olivat loistavat. Sukkakliniikkaa jäin myös kaipaamaan. Ville "Outo" Lahtinen antoi kipinän kokeilla itse Outo-pipon tekoa ja hyvinhän se onnistui (alla kuva ja sain Purobaktushuiville kaverin). Nyt on ääni aivan matala (liekö karaoken syytä) ja pitää huilata, jottei flunssa äidy pahemmaksi.

Alla myös kuva, jossa tuomiset Vuokatista ja Sotkamosta. Pentikin uudet maalaisromanttiset metallikupit ja -astiat (Apollo-sarjaa) sopivat niin mainiosti aiemmin ostettuihin tavaroihin. Lankaa tuli ostettua yhteensä 5 kerää, mielestäni aika niukasti. Ostin siis Novitan Tempoa 3 kerää, Novita Kukkaketo värinä syreeni  1 kerä ja Kauhavan Kangas-Aitan Silo silkkivillalankaa 1 kerä (tästä tulee Neiti Näpsälle uusi rastapipa). Kynttilä ostettu Lumililjasta.

Lapsillekin ostin tuomiseksi Leppävirran Unnukasta edullisesti Hackmanin lastenlusikat ja Vuokatti-tikkarit Lumililjasta. Tikkarit menneet jo parempiin suihin ja lusikat testattu ja jo likaisena, joten ne poissa kuvasta. Aika lailla violetti-lila voittoista tämä minun värimaailma tällä hetkellä. Mutta aivan upealta näyttää kun aurinko paistaa ja talvihanget kimmeltävät.