Nyt sain valmiiksi karitsanvillalangasta, siis Susin tekemästä langasta, kesävillasukat. Aluksi tuli hiukan probleema, kun lanka loppui kesken. Toisesta sukasta puuttui kuusi vaivaista kerrosta ja eikun äkkiä viestiä Susille....

Sukat oli kuitenkin pakko saada jalkaan tänä iltana, kun keli viileni ja jalkoja paleli. Sade toi tullessaan raikkauden ja viilennyksen. Ihanaa, mutta aurinko on ollut aivan mahtavan lämmittävä. Novitan 7veikan Kaarnaa laitoin toisen sukan kärkeen kuusi kerrosta, että sain sukat jalkaan. Sukat on jalassa ja jalat ihanan lämpöiset. Ei se Kaarna kuitenkaan oikein sovi tuohon sukkaan, joten pakko se on vaihtaa.  Susi lupasi tuoda minulle huomenna pienen erän lankaa lisää, jotta saan ton Kaarnan tosta pois. KIIIIIIIIIIIIIIIIIITOOOOOOOOOOS SUSI!!!

Olimme myös tänään mieheni kummitytön rippijuhlissa. Oli upea keli ja Sääksmäen kirkko erittäin kaunis. Kirkko tupaten täynnä. Neiti Näpsän kanssa kävimme alttarilla, minä ehtoollisella ja neiti siunattavana. Ehtoollista jakava pappi osasi kertoa yksinkertaisesti lapsen kielellä tärkeästä leivästä ja milloin lapsella on oikeus päästä ehtoolliselle. Tapahtuma oli neitistä hiukan pelottava, kun ihmisiä oli ympärillä todella paljon. Pikku Herran vuoro tulee sitten ehkä ensi kerralla. Päikkärit kun oli jäänyt väliin, oli hän erittäin rauhaton koko toimituksen ajan. Kiitos juhlista "sukulaisille" ja mukavaa kesän alkua omenankukkien myötä.