Tässä taannoin, ystäväni Poropeukaloista (neulekerhostamme), päätyi taivaan kotiin ja siitä porukkamme oli erittäin surullinen. Hänen tytär oli kuitenkin kovin myötämielinen meille poropeukaloille ja toi myyntiin edesmenneen äitinsä/kerholaisemme lankoja ja puikkoja ja muita käsityötarvikkeita. Lankoja oli joka lähtöön, villa-, sekoite- ja puuvillalankoja. Hän oli eritoten saanut kerättyä useita keriä virkkauslankoja. Oli iloinen yllätys kaikille meille, kun tytär toi useita laatikoita lankoja meille tarjolle. Tässä pari kuvaa hankinnoitani. Erityisesti pidin pienestä rasiasta, jossa oli neljä kerää ompelulankaa. Metallirasiakokoelmaa voisi vaikka alkaa kerätä...

Vielä lähikuva metallirasiasta. Jos joku tuntee saksankieltä paremmin kuin minä (ainut mitä tiedän on Ich liebe dich - enkä tiedä edes kirjoitetaanko se noin), niin olisi kiva tietää mitä noi tekstit on tällä meidän kotimaisella kielellä.

Yksi tiskirätti on tullut tehtyä taas, tällä kertaa persikanvärinen (kuva jäi tosin ottamatta). Se meni tuliaiseksi Jyväskylään äitilleni, kun siellä alkuviikosta lomailtiin lasten kanssa. Tiskirättiä taas tulee välitöinä, kun se on käsilaukkuun sopiva ja vaivaton ottaa mukaan.