Mielettömän hupaisa lankamatka tehtiin yhdessä semi-siskon kanssa Tallinnaan. Tuli shoppailtua, tanssittua ja juhlittua. A-luokan matka samanhenkisen ystävän kanssa on paras rentoutumiskonsti ihan varmasti. Perjantaina mentiin Tallinkin Baltic Prinsess -laivalla ja yövyttiin Tallinkin City Hotellissa. Illan juhlafiilistä nautimme Amarillossa, Virun karaokebaarissa ja Virun Amigo yökerhossa. Aika aikaseen menikin, kun niin innostuttiin tanssimaan.

Seuraavana päivänä mentiin Karnaluksiin. Siellä parin tunnin shoppailun jälkeen matkasimme Rocca Al Mare -kauppakeskukseen. Espritin myymälä sai taas osansa minun rahoista. Karnaluksista löytyi mukava saalis edullisia ostoksia ja tässä alla ensin kaikista yhteiskuva. 

Lankoja tuli ostettua tiskirättejä varten ainoastaan Novitan Bambua 3 kerää ja Rowanin  Damask ( viskoosia 57%, pellavaa 22% ja akryylia 21%) -lankaa 2 kerää kesäbaktushuivia varten. Se on tässä jo päässyt puikoille matkan aikana. Puikkoja ja koukkuja tuli ostettua useita: kolmet erikokoiset bambusukkapuikot, yhdet ruusupuusta tehdyt pitkät puikot (koko 3,75 mm) ja kaksi Soft Touch - virkkuukoukkua. Takana kuvassa näkyy paikallinen Kästööd -lehti, joka maksoi ainoastaan 35 kruunua ( 2,30 euroa ).

Tietysti tuli ostettua runsaasti uusia helmiä. Erityisesti metalliset välihelmet olivat erittäin halpoja. Useimmat olivat Gütermann creativen helmiä. Helmityökalunkin löysin yhden, joka tässä allakuvassa. Se sopii erityisesti puuhelmen reiän suurentamiseen. Kuvassa myös matkalla tehty rannekoru, joka sopii hyvin uuden keltaisen paidan kanssa.

Lauantain viihdepaikkoina toimi hyvin samat ravintolat kuin edellisiltana. Kiitos siis Virulle taas. Sunnuntaina paluumatka sujui erinomaisesti Tallinkin Superstar -laivalla.

Matkanjohtajan osuus oli helppo, koska matkakumppani oli rennolla ja iloisella tuulella koko ajan. Kiitos siis vielä kerran Kouvolaan semi-siskolle.