Olipas mahdottoman upea reissu Poropeukalo-sisko Marjan mökille Puujaalle. Herttileili sentään, että oli kaunis paikka. Upea 1940-luvulla rakennettu mökki ja sauna. Viihtyisä rantapaikka, jossa on Marjan makoisaa viettää eläkepäiviä. Meitä oli 20 Poropeukalo-siskoa mukana viihdyttämässä toinen toisiamme. Herkut oli kasattu yhteen yhdessä, jotta emännän oli helpompi nauttia myös illasta. Mökin upea punamultaväritys sopi luonnon helmaan erinomaisesti.

Luonnonantimista saimme varsinkin nauttia eritoten kukkien ja hyttysten kera. Hyttyset eivät olleet niin mukava juttu, joten viihdyimmekin aika lailla sisätiloissa. Marja ja Iiris olivat järjestäneet meille ohjelmaa ulos, ja olihan meillä myös vetonaula sisätiloissa aivan loppuillasta sekä kesälahjojen jako

Marja oli iloinen meidän porukan visiitistä. Toivottavasti ei jäänyt kyläreissun jäljiltä kamala siivo. Jokainen oli jotain tuomista ja viemistä vienyt mukanaan ja yhteinen tuominen kaikilta olikin iso amppeliverenpisara.

Nautitaan kaikista hetkistä yhteisistä, kukkista ja hyttysmeristä. Olkoon kesä lämpöinen, suloinen ja aurinkoinen. Mukavaa kesää ja kaikille tutuille ystäville mukavaa kesälomaa!