Tämän palmikkosukkamallin bongasin Dropsin sivuilta. Aluksi kuvio ja ohjeen noudattaminen meinasi tuottaa hankaluutta, mutta pari kertaa purettua homma alkoi sujua. Kuvio sinäänsä oli mukava tehdä (ainakin toisen sukan kohdalla), joten ei päässyt kyllästymään. Joka toisella kerroksella piti apupuikko olla kaverina ja ohje sai olla tiiviisti vieressä koko ajan. Silti voisin tehdä vielä toiset sukat. Ei siis ollenkaan huono idea joulupukin konttiin ideaksi. Lankana siis tuttu Novitan 7 veikka ja puikot vakiot 3,5 mm.

Sukkia on tulossa lisääkin. Uudessa Novitan lehdessä oli monta uutta hyvää ideaa. Novitan 7 veikkaa kun löytyy, niin niistähän syntyy välitöinä sukkia, siis odottamaan pukinkonttia. Parempi ajatella ajoissa tulevia paketteja, jos aikoo saada valmiiksi kaikki taas ennen joulua.

Lisäksi sukat kuvattu takaapäin, jotta varsinainen kuvio näkyy paremmin. Onneksi oli rakas mieheni apuna, muuten kuvaukset olisi menneet aivan plörinäksi. Iso Kiitos sulle mieheni.

Käytiin muuten viime lauantaina lasten kanssa Kangasalla Marjämäen Pajutilalla. Sieltä tarttui mukaan kierrätyslasista käsin tehty lasikannu (sekä kotiin että äitilleni) ja lisäksi ihana ruusu- ja ruutukuvioinen sohvatyynyn päällinen. Upea paikka. Voin todellakin suositella kaikille. Lasten kanssa oli toki hiukan mielenkiintoista, kun aika paljon oli särkyvää tavaraa myymälässä. Kahvilassa oli erittäin makoisat kakkupalat. Minä söin mustikkavalkosuklaajuustokakkua ja lapset porkkanakakkua. Isot ja mehevät leivonnaiset täyttivät matkalaisten herkkunälän.