Tiistaina oli paluu töihin ja nyt jo alkaa taas olla suhtkoht normaali olotila töissä. Aluksi tuntui vähän rankalta, kun Pikku Herra kiukutellut aika tavalla hoitoon menon kanssa. Neiti Näpsä aloitti eskarin ja Pikku Herra jäi näin ollen hoitoryhmäänsä "yksin" siis ilman "itotikkoa" (lue: isosiskoa). Ei kuulemma ollut ketään kaveria. No, parin päivän aikana on alkanut kavereitakin löytymään. Neiti Näpsän eskari alkanut todella mukavasti. Siellä on niin kivaa, että neiti haluaa sinne joka päivä. Kisu Pikkukuu tulee eskaritehtäväkirjan myötä tutuksi pikku hiljaa koko perheelle.

Ennen töihin paluuta sain postin kautta toimitettuna uunituoreen Neulekirjan. Ilona Korhonen ja Jenni Österman ovat tehneet todella upean kirjan. Kuvat ovat silmiä hiveleviä ja mitkä tekstit. Alkutekstit jokaisessa neulemallin alussa ja niin herkullisesti kirjoitettu. Todella maittava kirja luettavaksi ja vielä mukavampi alkaa toteutta mm. sukkia. Joku kerta haluan kyllä ostaa Handukaupasta Ilonan värjäämiä lankoja.

Torstaina aamulla oli projektissa itselläni aika pikaisella aikataululla uusi kaulakoru. Keltainen koru oli saatava vihdoin valmiiksi, kun keltaisen paidan laitoin myös päälle töihin. Helmet ostin jo kesäkuussa Tallinnasta Karnaluksista ja nyt vasta ne pääsivät toteutuksen pariin. Aika iloiset tuli, vähän kuin ampiaiset. Ampiaisia olikin muuten parvekkeella riittämiin asti kesäaikaa. Onneksi vältyttiin niiden pistimiltä.