Kesälomaa takana reilu viikko ja toinen samanmoinen jäljellä . Loman alku meni reissussa. Olimme perheen kanssa Turun saaristossa mökkeilemässä ja sieltä kolmen yön jälkeen menimme Turkuun kummitätini luokse pariksi yöksi. Pieni reissu teki hyvää ja loma tuntunut jo pidemmältä kuin on ollutkaan. Reissussa tehtiin lasten kanssa koruja. Tässä muutama rannekoru, jotka tein. Kaksi jäi jo matkan varrelle. Lapset tekivät pitkät korut, mutta ne jäi kuvaamatta.

Yhdet villasukat tuli tehtyä myös, ne kun ovat sellaista ajanvietettä, ettei liikaa tartte miettiä. Telkkarin ääressä erinomainen viihdyke. Nekin jäi kuvaamatta. Ne oli armeijan vihreää Novitan 7 veikkaa, johon tein sammaleen väriset kirjontaraidat. Sukat menevät ensi vuoden alokkaalle, jollekulle nuorelle miehelle.

Kotiinpalun jälkeen innostuin eilen tekemään uusia verhoja. Riihimäen pari kangaskauppaa kiersin, kun etsin alepakoista keittiöön verhokangasta. Olin luvannut Neiti Näpsälle, että hän saa nykyiset vaaleanpunasävyiset keittiön verhot. Hänelle laitettiin myös kattohuntukatos (olipas hassu sana) paikalleen, kun mieheni porasi kattoon koukkua varten reiän.

Alla siis kuva uusista keittiöverhoista.

Pikku Herra sai kanssa uudet verhot ja Muumi-verhot ( 3 euron kirpparikangas ) sai väistyä. Hän ei kuulemma enää tykkää Muumeista. Niinpä sain aikaiseksi lentokoneverhon, yhden sellaisen. Aika vaativaa, siis onneksi helppoa, kun kääntää vain suorat reunat - ja valmista tuli.

Tässä nämä, nyt virkattavan tiskirätin kimppuun, jonka lupasin kumitätille ja koru on sitten tehtävä myös. Luvattu, ja lupauksen aion pitää.