Ompeluvimma jatkui. Raumanreissulta ostamat kankaat saivat lankaa, neulaa ja vähän saksiakin osakseen, kun sain tehtyä kukka- ja pallokankaista uutukaiset tyynynpäälliset sohvatyynyille. Eilen illalla klo 22 aloin tekemään noita ja reilu tunti meni, kun tyynynpäälliset olivat valmiit ja keittiö tyhjä langanpätkistä, nuppineuloista ja surinakoneesta. Miehelle piti näyttää aikaasaannoksia, kun olin niin ylpeä saavutuksistani.

Koneeni onkin aika outo näky meidän huushollissa, kun se saa pääasiassa oleskella ihan rauhassa vaatehuoneen nurkassa. Vain verhot, housun lahkeet tai tyynynpäälliset saavat kokea koneella uuden ilmeen. Kone onkin vanha ( ehkä 50 vuotias ) Bernina. Hyvin toimii ja välttää tämän tätin työmäärään. Nämä tyynynpäällisten kuosit sopivat erinomaisesti meidän perheen punaiseen sohvaan. Kiitos paljon Poropeukalo-sisko Marjalle pienestä vinkistä (vetoketju-vinkki) tyynynpäällisen tekoon.

Lisäksi valmistui alkuviikosta pari tiskirättiä. Vihreä menee anopille ja punainen postin mukana lähipäivinä kummitätille.

Sitten alla vielä kesälomareissulta eli eiliseltä päiväreissulta ostoksen kuva. Olin lasten kanssa Kouvolassa ja paluumatkalla kävimme muutamassa kaupassa. Paluumatka kesti vain reilut kolme tuntia., normaalisti noin puolitoista tuntia. Kävimme Korialla Novitan tehtaanmyymälässä (ostin vain yhden virkkuukoukun, jes). Sitten pysähdyimme Hollolassa Supermarketin vessan tutustumaan ja sitten Pioni ja piironki -puotiin Kärkölään.

Ostosten määrä oli tällä kertaa hyvin hillitty. Ostin vain tämän lasipurkin (virkkuukoukun lisäksi) pikkuleiville (nyt se tosin sisältää Domino-keksejä). Pioni ja piironki oli nähtävä - sitä kun oli netistä tullut katsottua useita kertoja - , ja kävimmekin Kärkölässä mieheni puhelinopastuksella tutustumassa puotiin. Kuvia en saanut puodista blogiini, kun kännykän kameralla ei tullut lupaavia kuvia. Mutta tässä lasipurkki.

Oli kiva nähdä taas semi-sisko ja lasten serkut. Leikit jatkuivat niin kuin ennenkin.