Niin rentouttavaa, niin leppoisaa, niin hyvää seuraa ja vähän suuhun makiaa. Näin on helppo kuvailla tämän iltaista neuleiltaa hyvien käsityöystävien seurassa.

Muutama Poropeukalo-sisko eli neljä naista oli päässyt luoksemme viettämään iltaa yhdessä. Kuvia unohdin tietysti ottaa, mutta tuomiset tuli kuvattua jälkeenpäin. Lapset ja mieheni olivat menneet anoppilaan saunomaan ja me saatiin rupatella rauhassa.

Kun kaikki olivat kasassa, kaikki me viisi naista, nautimme pienistä purtavista. Söimme ensin kasvispiirakkaa ja sitten omenakakkua ja vaniljakastiketta. Tässä kuva yhdestä palasesta ja murusista, mitä jäi. Koko kakusta meni ehkä puolet, joten perhekin saa vielä osansa.

Tässä sitten tuomiset: ihana itse tehty tilkkutyynynpäällinen (täydellinen taas meidän sohvaa - Kiitos Marja) ja upeat lankakerät (täydelliset värit jokaisessa - Kiitos Susi ja Satu).

 

Novitan 7 veikkaa saa nähdä sukat joku päivä ja Creative Poems -lanka päätyy ehkä baktushuiviksi tai sitten joksikin muuksi. Todella suuri kiitos kävijöille ja Jaanalle kiitos myös, kun lähdit jo aiemmin töistäkin. Et olisi muuten kerinnyt naatiskella meidän seurassa rittävän kauan.

Alla muuten kuva pienestä maalausprojektista, joka on kesken miehelläni. Nämä vanhat ikkunan pokat toivottavasti päätyvät meidän kylpyhuoneeseen viikonloppuna. Tuosta tulee peili ja lamppu on vielä ostamatta. Pitäkää peukkuja, että saadaan homma onnistumaan.