Vähään aikaan en ole kerennyt tehdä päivityksiä. Pitänyt tehdä tämä monta kertaa, mutta jotenkin ollut vähän seesteinen aika neulomisen suhteen. Olis kaikenlaisia projekteja ja kaappi täynnä lankaa, mut joku nyt vähän tökkii.

Neiti Näpsälle sain kuitenkin Käsityövimma-myssyn aikaiseksi.

Ja tässä lähikuva vielä koristuksesta. Sydän oli toivomuksena.

Sitten sain ihania tuomisia Karnaluksista. Poropeukalo-siskoja oli käymässä Tallinnassa ja sain antaa heille pienen ostoslistan mukaan. Kiitos vielä Susille ja Jaanalle!! Kuvasta kyllä puuttuu osa tuomisista; yhdet bambusukkapuikot ja pari muuta juttua, mitä ei voi vielä paljastaa... Kyseinen Minu Käsitööd -lehti on upea, siitä saa mielettömiä ideoita. Lanka on Katian 100% alpakkaa. Langat odottavat uutta myssyä, jiihaa....

 

Viime perjantaina kävin myös Helsingissä ja Oulunkylässä Lankamaailma Nordiassa. Sieltä menin hakemaan bambulankaa keittiöliinoja varten. Niitä tuli ostettua 15 kerää, tosin osa meni äidilleni. Noita lankoja pitäis sitten ruveta pikku hiljaa pistämään koukulle, koska hoitotätit saattaisivat saada omat liinat. Mikäli vaan koukkukäsi jaksaa virkkaa ( kun tuo laiskuus on iskenyt ja ihan väärään aikaan... joulu kun tulla jollottaa). 

Osa langoista on HjerteGarnin Blend bamboota ja osa Bommix Bamboota. Tuo jälkimmäinen oli uusi tuttavuus ja vyötteessä luki, että se on antibakteerinen, antistaattinen ja ymmärtääkseni helposti kuivuva. Vaikutti miellyttävältä.