Tuhannet kiitokset mielettömän loisteliaasta paketista. Olipa upean väristä lankaa. Huivi siitä voisi todellakin syntyä jossain vaiheessa. Ullaneuleesta on Revontuli-huivi jo tullut kokeiltua, joten joku muu pitsihuivi olisi tuosta erinomainen vaihtoehto. Haapsalu pitsi -kirjasta voisi löytyä myös joku idea. Ennen Joulua tosin on aika ruuhkaa ja villasukkia kaipailee vaikka kuinka moni ystävä ja tuttava, joten huivi pääsee puikoille ehkä joulun jälkeen.

Tuota HjerteGarnin Kungsgarn -lankaa on tullut ihailtua, mutta onneksi en ollutkaan ostanut sitä aiemmin. Helmet ovat todella upeat. Ne oli pakko ottaa pussista pois, jotta värit näkyvät paremmin. Uudet koruideat alkoivat jo pyöriä mielessä. Pieni purkki oli mielenkiintoinen. Uskon, että Neiti Näpsä löytää sille käyttöä...

Ja tuo kortti, siis kertakaikkinen taideteos. Kyllä sain taas loistavan idean; ei kun leimasimien ostoon. Kiitos vinkistä ja koko paketista. Erityiskiitos vielä enkelikorteista ja lasten muistamisesta. Tarrakirjat saavat mukavaa täytettä. Lopuksi vielä enkelikorttien takana olevan runo kaikille lukijoille turvaksi jokaiselle päivälle:

Tänään matkaan lähdet. Mitä toivoisin? Olkoon suojanasi siipi enkelin. Taivaan Isän siunaus tiesi varjelkoon. Johtakoon hän sinut tuuleen, aurinkoon. Tänään matkaan lähdet. Katson sinua. Kulje luottavasti. Ole rohkea. ( Anna-Mari Kaskinen / Toivon enkeleitä elämääsi )