Palmikkosukkia on ystävät ja tuttavat tilanneet minulta useampia viime aikoina. Viidet sukkatilaukset tulivat viime kuussa ja nyt niitä on sitten urakalla tehty. Kolmet on valmiit (kahdet harmaat menivät jo eteenpäinkin ja jäivät kuvaamatta). Tässä kuvassa pinkit sukat (väri ei onnistunut kuvassa ) ja luonnonvalkoiset tekeillä. Puikkoina tällä kertaa bambuiset 3,75 mm sukkapuikot ja apupuikko. Lankana tuttu Novitan 7veikkaa.

Reissussa käytiin lasten kanssa alkuviikosta Jyväskylässä. Vierailu serkkujen luona oli piristävää vaihtelua arkeen. Touhua ja tohinaa riitti, kun kaikki seitsemän eläväistä serkkua antoi vauhtia päiviin urakalla. Kaksoset ( ensi kuussa 1,5 v ) olivat elementissään. Taapero-Duracelleista ei vauhti loppunut kuin unien ajaksi. Kummipojalla kyllä tuleekin suusta sanoja jo useita ja höpötys onkin melkoista.

Kävin kummityttöni (12 v.) kanssa kaksin kaupungilla Titityy -käsityökaupassa. Se oli todella ihanan tunnelmallinen puoti. Kaiken lisäksi selvisi, että putiikkia pitää mun entinen rippilapsi. Vau, maailma on pieni, vaikka Jyväskylä on huomattavasti suurempi kuin tämä meidän kotikaupunki Riihimäki. Lankaostoksia tehtiin ja kummityttöni sai itselleen Puntayarnsin Merisoftia turkoosikirjavan vyyhdin ja minä samaa lankaa, mutta mustaviolettisävyiset vyyhdit. Omat lankani kuvasin kotona, vauhdikkaan tiistaipäivän vuoksi turkoosi vyyhti jäi kuvaamatta. Tarkoitus olisi tehdä langasta Just enough ruffles -scarf. Ohjeen ostin eilen Ravelrystä.

 

Tässä muutama kuva Titityystä. Eka alakerrasta sisältä. Huippu paikka neuleklubille ym. tapaamisille. (Kuvat vähän kehnoja, kun otin ne kännykkäkameralla.)

Sitten ihanan  houkutteleva kuva putiikin ikkunasta.

Synttäreitä valmisteltu myös. Neiti Näpsällä lauantaina vietetään 6-vuotis synttäreitä ja kutsukortit väsäsin pikaisesti viime viikolla. Aiheena juhlissa on Keijut. Kakkukoriste - syötävä sellainen - keijukuvalla ja pöytäliina tulivat tänään postin mukana. Jes, ne kerkes ajoissa.

Tässä vielä kuva Neiti Näpsän itse tekemästä korusta. Hän valitsi itse hopean väriset metalli- ja muovihelmet. Annoin vinkiksi, että jotain pieniä helmiä kävisi väliin ja näin upea rannekorusta syntyi.