Joulupäivää vietetty anoppilassa ja eilinen aatto meni ihan kotosalla. Joulu saapui ja on tuntunut mukavan rauhalliselta, tunnelmalliselta ja kiva on ollut nähdä rauhallisuus myös lapsissa. Pipsa-tontun viimeinen paketti tuli eilen aamulla. Kirjoja pino lapsille ja ne toimivatkin mukavana viihdykkeenä.

Aattona Pikku Herra kyseli muutaman kerran, et milloin pukki tulee. Mutta kun sanoin vain, et illalla, tyytyi hän vastaukseen. Pukki tuli illalla ja toi sopivan määrän paketteja. Jokaiselle jotakin ja lapsille tietysti vähän enempi. Suosittuja olivat kaikilla pyjamat, siis minulla ja lapsilla ja tietysti lelut. Myös huovutetut tossut olivat mieluisat ja pääsivät heti illalla lapsien jalkoihin. Aamua ne odottavat aina sängyn vieressä (Pikku Herra varsinkin tarkka asiasta). Itse sain pyjaman lisäksi ihanan Kalevala korun - Talon sydän (pienen version), sukkapuikot (Knit Pro), kirjan ja alusasun. Olinpa hiukan ylpeä mieheni tekemistä ostoksista ja todella yllättynyt. Nyt voinkin jo paljastaa, että sain Sinikalta viime lauantaina hauskan valovirkkuukoukun. Pikku Herra tuumaskin, et se näkyy pimeässä eli äiti voi virkata siis ilman valoja, jeee.

Kiitokset vielä Lankasiskoille, joiden kanssa vietimme viime maanantaina Asema X -ravintolassa mukavan leppoisaa iltaa syöden hyvässä seurassa. Nämä olivat pieni muotoiset pikkujoulut ja alla kuva pikkujoulupaketin sisällöstä, jonka sain (saippua, minipyyhe, huovutettu lehti ja mielenkiintoista hamppulankaa. Hyviä Joulupäiviä kaikille lukijoille !