Viime viikon lauantaina annoin vihdoin periksi lapsille, ja kävimme hakemassa joulukuusemme kellarista (muovisen sellaisen). Lisäksi otimme sieltä myös kaikki joulukoristeet. Meillä on siis täysi joulutunnelma kotona.

Ensiksi ajattelin, että miksi joulukoristeita nyt jo haettaisiin. Toisaalta kuitenkin joulu on vain kerran vuodessa, joten miksei siitä nauttisi hetken jos toisenkin. Lisäksi taidamme melkein koko perhe olla melkoisia jouluihmisiä. Tai ainakin nautimme suuresti joulun tunnelmasta. Pikku Herra kysyi kylläkin heti seuraavana aamuna, kun koristeet oli laitettu: "Joko ne lahjat tulevat? Neiti Näpsä valaisi, että joulu on sitten, kun kaikki joulukalenterin luukut on avattu. Kukaan meillä ei onneksi keksinyt avata kaikkia luukkuja saman tien.

Tässä alla uusimmat joulukuusen koristeet, jotka hankin Pentikistä. Näitä huopapallokoristeita voisi kyllä tehdä itsekin, mutta tuo on kyllä ostettu.

Ja metallinen, hiukan maalaisromanttinen, sydän.

Itsenäisyyspäivänä teimme lasten kanssa karkkipipareita ja niistä tulikin tosi makoisia. Noita voisi syödä vaikka kuinka monta (jos vatsa kestäisi), ja kaikki onkin jo mennyt parempiin suihin. Suurin osa kyllä lapsille.

Tänne on myös laitettava kuva lasten pari vuotta sitten tekemistä "TarjaHalosista". Nämä ovat minusta aivan liikuttavan ihanat. Lapset olivat siis tehdessään 2- ja 4-vuotiaat. Rouva presidentit ovatkin joulun ajan meillä aitiopaikalla, eli telkkarin päällä. Oikealla puolella Pikku Herran ja vasemmalla Neiti Näpsän pressa.

Tontut jo kurkkivat, joten olkaahan kaikki lukijat kiltteinä. Pukki kyllä tietää, kuka ollut kiltti ja kuka tuhma. Neiti Näpsäkin sanoi, että tuhmat saava risuja. Tässä kuva meidän tonttuparaatista. Mukana pari omasta lapsuudesta muistoiksi saatuja tonttuja. Pikku tontut ovat isosiskoni tekemät, nekin muutaman vuoden takaa.

Enkelikuoron myötä haluan toivottaa vielä kaikille tutuille, ystäville ja sukulaisille Oikein Rauhallista ja Lumista Joulunaikaa ! Nauttikaa perheen kanssa yhdessä olosta jouluna ja pitäkää mieli korkealla.

P.S Me oltiin muuten tänään luistelemassa, ja neitin "luistelu" sujuikin jo loistavasti. Ei meinannut lopettaa luistelua laisinkaan. Pystyssäpysymisen ennätys tuli tänään ja uudestaan on kuulemma mentävä mahdollisimman pian. Pikku Herra taisi olla luistimilla vajaa kymmenen minuuttia.