Ensimmäisenä laitan tällä kertaa tänne blogiini yhden pipan. Se on Käsityövimma pipo, made by Katjuska. Lankana Novitan Tempo ja 7mm koukku työvälineenä.  Pipon saajana oli tällä kertaa Pikku Herran toinen hoitotäti. Olen sitä mieltä, että tällainen tatti-mallinen pipo sopii aika monen päähän. Melkein kuin baskeri, mutta minusta tuo tatti-malli on parempi nimi.

Sitten valmistuivat yhdet sukatkin. Lankana Novitan 7veljes ja 3,5 mm bambusukkapuikot.  Malli löytyy Novitan syksy 2010 -lehdestä. Näille sukille en tiedä vielä saajaa, saattaa päätyä omaankin sukkalaatikkoon.

Ja lähikuva vielä palmikkokuviosta.

Lisäksi kävin Helsingissä keskiviikkona lääkärireissulla Neiti Näpsän kanssa. Ajoimme Menitan ohi, jotta sain lankaa mieheni huivia varten. Herbivore saattaa näistä langoista tulla tai sitten ei, katsotaan.

Sitten tänään alkoi pakkaspäivän iloksi korutehtailu. Tein yhteensä kahdeksan rannekorua ja kaksi kaulakorua. Osa helmikorista tilaamani helmistä saivat tänään siis oman paikkansa.

Rannekoruja lisää..

Lähikuvaa myös...

Pari korusettiä.

Ja sitten myös nuhanenä Neiti Näpsän tekemä rannekoru, jolla ei ole vielä saajaa. Ehkä se päätyy jollekin ystävälle, jolla tulevaisuudessa synttärit.

Ja tämä kaulakoru tuli Neitille itselleen. Lempivärit tietysti korussa mukana ja sydänhelmi, jossa kukkia on tuotu korukaupasta Lontoosta vajaa kaksi vuotta sitten.