Vappu mennyt aivan lasten kanssa touhutessa. Mieheni on töissä koko viikonlopun, joten herkkuja nautittu ja käytiin vapputapahtumassa.

Viime viikonloppu meni pääsiäiskaupungin tapahtumissa pyöriessä. Ohjelmaa oli todella mukavasti. Noitametsä, katukirpputori, Pompotin kädentaidot-pisteet ja maatilan eläimet sekä alpakat kruunasivat meidän pääsiäisen. Kyllä täällä Riihimäellä on mukava olla pääsiäisenä, kun on lapsiystävällistä puuhaa erittäin paljon. Eläimet olivat meidän muksuista paras juttu. Minä sain tehtyä myös oksista sydämen (joka tietty jäi kuvaamatta). Sain Sukkulasta vinkin tehdä korttitalo, joka osoittautui melko haastavaksi. Ensin piti tehdä kaksi taloa, mutta sain tehtyä vain yhden. Lapset pistelivät neulalla reiät ja minä virkkasin kiinni. Neiti Näpsän kortit siis odottavat tekijäänsä. Huovutusalusta oli todella hyvä olla kortin alla reikiä pistellessä.

Viime torstaina käytiin Terhin luona Lankasiskojen tapaamisessa. Oli niin rentouttavaa jutella naisporukassa ja Marjakin oli päässyt mukaan. Marjalle kiitos basillikan istutustarvikkeista. Kiitos myös Susille ja Terhille. Siellä sain valmiiksi jotain. Tiskirätti, yllätys yllätys, valmistui.

Tänään viimeistelimme donitsit kaiken muun herkuttelun päälle. Minä tein tomusokerista, vedestä ja elintarvikeväristä sokerikuorrutteen ja lapset koristelivat kaupan donitsit. Hyvää tuli ja masu on pullollaan (ehkä jopa vähän kipeäkin kaikesta) herkuttelusta! Mukavaa Vappua!