Pieniä neulomuksia on tullut puuhasteltua, kun edelleen ne isommat ovat kesken. Tiskirättejä olen saanut aikaiseksi pari kappaletta. Punaisen tein Novitan Bambu-langasta ja toisen tein hamppulangasta neulomalla 3,5 mm puikoilla. Hamppulangan sain pikkujoululahjaksi, ja nyt se pääsi puikoille. Mielenkiintoista nähdä ja kokea, et millanen se on käytössä.

Eilen tein korun itselleni pitkästä aikaa. Tämä on tehty puuhelmistä ja vahanauhasta. Ohjeen otin Kotivinkin 101 ideaa -lehdestä. Tähän koruun onkin helppo yhdistää erilaisia jämähelmiä.

Ja lähikuvaa...

Neitille Näpsälle tuli virkattua vähän "vahingossa" hartiahuivi. Siitä piti tulla päähuivi, mutta tämä käsityöntekijä teki ilmeisesti kavennukset reunoissa hiukan liian huonosti ja siitä tuli pitkähkö huivi. No, saapahan kesäksi aika samanvärisen topin kanssa kaverin olkapäiden suojaksi.

Nappi on Mummalta saatuja nappeja, jonka Neiti Näpsä valitsi itse.

Jääkiekkoa on tullut katsottua viime aikoina ja nytkin Anteron ääni pauhaa tuolla televisiossa hulluna. Vihdoin sain siis noi edellisten töiden langat pääteltyä ja tehtyä Pikku Herran synttäreiden kutsukortit valmiiksi lätkän sivutuotteena. Turtlesit ovat aiheena, joten kortit tehtiin sen mukaan.

Sitten olimme eilen Lankasiskojen tapaamisessa Susilla. Mukana oli myös meidän muksut sekä minun äitini ja kummitätini. Herkut ja seura olivat taas ihan loistavaa ja lampaat kruunasivat päivän. Kyllä ne osasivat poseerata kameran edessä upeasti. Sokru pisti tässä parastaan.

Talon emäntien herkkuja ei voi liikaa ylistää, ne olivat niiiiiiin makoisia. Kieli meni mukana, nam! Kiitos siis emännille ja seuralaisille vielä kerran.

Takaisin tullessa kävimme äitini kanssa ottamassa kuvia valkovuokkomerestä, joka on vallannut Hirvijärventien ympäristön totaalisesti. Nyt se kevät on tullut ja kesä tulee kohisten vaikka vähän viileätä onkin!