Mistäköhän alkaisi. Hmm... Ehkä siitä, että ostin hiukan lankaa, Novitan sellaista; uutta Polku-lankaa meni lahjaksi Terhille, keltaisesta Woolista teen pienen pienet sukat ja ehkä myssyn ja 7 veljeksen Raita -lanka päätyy ehkä isoäidinneliöiksi.

Sitten meillä oli viime viikolla hiukan ruuhkaa, siis vierailijoita oli mukavasti käymässä. Hiukan rankkaakin oli, kun ei vielä loma ole alkanut ja useampi tapahtuma osui samalle viikolle. Tosin vieraskaarti oli niin laadukasta, etten valita laisinkaan. 

Viime keskiviikkona oli isosisko perheineen käymässä iltaruuan aikaan ja mieheni oli tehnyt lapsiystävällistaä gourmee-ruokaa eli nakkeja ja ranskalaisia kurkkusalaatin kera. Osu ja uppos joka iikkaan ja 2-vuotiaat kaksosetkin olivat oikein tyytyväisiä. Edellisenä päivänä olin tehnyt juustomarjakakun ( Kinuskikissan sivuilta sai hyvät vinkit ), joka maistui myös ja lisäksi oli tarjolla tietysti kesäistä herkkua, jäätelöä. Kakku pääsi kuvaan, muut herkut menivät sulavasti jokaisen suuhun.

Ja sitten se jalkasoppa. Tässä se tulee: isompien serkkujen jalat kesäisesti paljaana. Ihana kuva. Sukulaiset voivatkin sitten arvailla, että mitkä ovat kenenkin jalat...

Seuraavana päivänä eli viime torstaina tulivat illalla käymään meillä lankasiskot ja Sinikka. Mä sain aivan mielettömät tuomiset, kuvat kertovat kaiken.

Marjainen yllätys ja mustikoita myös. Nam, sanoi heti Neiti Näpsä. 

Upea helmikorusetti kuvassa oikealla, jonka saa itse tehdä, olin innoissani. Huopasaippua, karstojen pesuun, jiihaa ja perjantaina kokeilen sitä saunassa. Lahjapaketissa vielä hammastikkukuppi, en raaskinut avata kuviin.

Lankaa, ihanaa lankaa, kädet jos syyhyävät. Violetti lanka on Kauhavan kangasaitan silkkivilllankaa, luonnonvalkoinen oikeaa lampaanvillaa, violettimustaa urugualaista Merisoftia ja Novitan uusia MInikeriä purkillinen ja vähän yli. Kaikki niin mielettömiä ja ylellisiä. Kiitos aivan mielettömästi kaikille tasapuolisesti !!!!

Lankasiskojen kanssa syötiin kasviskookoskeittoa leivän kera, maistoimme isäni savustamaa savuahventa ja -kampelaa sekä herkuttelimme jälkiruuaksi juustomarjakakulla. Sitten istuimme ja rupattelimme sohvan ääressä ja sinä aikana Neiti Näpsä teki itselleen korun. Mustat helmet ovat magneettihelmiä ja ne pitävät korun kiinni.

Viime viikon lopulla pääsin mieheni kanssa ulkoilemaan ystävämme kolmikymppisille. Lasten vahtina olivat tällä kertaa pikku siskoni ja heidän koirat. Tikki ja Domi ovat nyt siis virallisia lastenvahteja. Hyvin uupuneita meidän lapset olivatkin, kun vahvivathan he myös koiria, ihan koko ajan. Kiitos myös pikku siskolle avusta. Ulkoilu piristi vanhempia täällä päässä ja vaihtelu teki hyvää meidän mukuloillekin. Kaikenkarvaisille ystäville terkkuja!