Kesän loppuminen alkaa näkyä käsitöiden teossa, ja syksyn uudet langat ja sukan kutominen on taas todella viihdyttävää. Alla olevat sukat tein Dropsin Delight-langasta 2,75 mm bambusukkapuikoilla. Ohjeen otin Ilun Neulekirjasta, Bones-sukat mallin mukaan. Sukat on mielestäni hiukan hidas tehdä, koska oikea silmukka aina kierretään ( varressa ja jalkapöydän kohdalla ). Kuitenkin jälki on nätti loppupelissä. Nämä päätyvät varmaankin pukin konttiin. Sukkia hyvä tehdä tässä vaiheessa, jotta saa niitä valmiiksi pikku hiljaa.

Junasukat ja alla oleva myssy valmistuivat myös tässä vähän aikaa sitten. Ne päätyvät kaverini muksulle, jahka näemme heidät. Lankana Novitan Wool-lankaa, puikoina 3,25 mm bambusukkapuikot. Junasukan ohje löytyy googlaamalla netistä ja hatun ohjeen olen ottanut yhdestä kirjasta, ja nimeä en nyt valitettavasti muista.

Sitten vielä yhdet sukat. Nämä valmistuivat nyt loman alkajaiseksi, kun oltiin isäni mökillä käymässä. Ne on tehty Novitan 7veljes-langasta ja 3,5 mm bambusukkapuikoilla. Ohje on otettu Novitan Syksy 2010 -lehdestä, malli nro 64. Alkaa olla jo vakiosukkamalli minulla. Mukavan leppoisa tehdä, eikä pelkkää tylsää 2o ja 2n -kuviota. Nämä sukat päätyvät lasten isotätille Ruotsiin.