Täällä taas pitkästä aikaa. Pikkasen hitaalla alkanut tän syksyn päivitykset. Ehkä täytyy asian kanssa petrata hiukan. 

Kummipojalle valmistui jo jokin aika sitten villatakki. Ohje on Modan 2/2011 -lehdestä, malli nro 38. Lankana mm. Primaveraa ja jotain vastaavia lankoja. Vyyhdit tuli heitettyä roskiin jokin aika sitten, kun siivosin käsityökoriani. Raidoitusta hiukan vaihdoin, koska langat eivät muuten olisi riittäneet. Aloitin tämän tekemään jo keväällä, mutta valmistuminen hiukan kesti. Oli luova tauko kesällä... Puikkoina bambut, 4 mm.

Ai niin. Kummipoika sai villatakin, muttei suostunut edes kokeilemaan sitä. Taitaa serkuksilla ( Pikku Herralla ja kummipojallani ) olla hiukan samanlaisia piirteitä. Aina kun tulee jotain uutta niin pitää miettiä ja sanoa ensin Ei ! No, pikku lämmittelyllä ehkä saadaan villatakki päälle. Tai sitten ei.

Lähikuva vielä napista ja raidoituksesta.

Jokin aika sitten valmistui myös entisen työkaverin pyynnöstä virkattu lyhythihainen neule. Pyyntö tuli kivasti: " Voisitko virkata mulle tällaisen? Mä en ymmärrä tästä ohjeesta mitään." (Meilissä oli myös skannattuna valmiiksi ohje.) Toki otin haasteen vastaan ja tätä oli mukava tehdä. Kohdistus kuvioiden kanssa oli vähän haasteellista.

Ohje on Modan 3/2011 -lehdestä ja malli nro 25. Lankana siinä oli Trysil Garnin Thea-nimistä lankaa ( 100% akryyliä ), virkkasin 3,25 mm koukulla.

Mä en ole ehkä paras malli tälle neuleelle, vielä kun tehty koon s/m mukaan. Kuviotkaan eivät oikein näy, mutta yritän antaa jonkinlaisen mielikuvan seuraavassa.

Viimeisenä valmistuneena on jo minun perinteiseksi malliksi kuuluvat palmikkopolvisukat. Ohje on yhdestä vanhasta Novitan lisälehtisestä. Tosin teen nämä aina pidempänä kuin ohjeessa on tehty. Lankana tällä kertaa Vikingin Ville-lankaa, aivan ihana, pehmeä ja luistava neuloa. Ja tietty 3,5 mm bambusukkapuikot.

Kuvaa myös sukan takapuolelta. Vaaleissa väreissä tää malli näkyy parhaiten.

Tässä aikaan saannoksia tällä kertaa ja lisää ensi kerralla.