Lähdin tänään puolen päivän aikaan käymään Hyvinkäällä. Menin sinne, koska kuulin uudesta lasten vaate- ja tavarakirppiksestä. Kts. linkki tästä: ahakuttikatti.palvelee.fi/ . Miellyttävästi sisustettu ja hyllyissä tavarat mukavasti nähtävillä. Jotain löysin myös meidän mukuloille, vaikka ovat jo vähän isompia ( 5 ja kohta 7 vuotiaat ) lapsia. Eniten oli ihan pienten lasten vaatteita myynnissä.

Seuraavaksi suuntasin Tiimariin ostamaan tarvikkeita Neiti Näpsän synttäreille. Iso kasa löytyi kaverilahjajuttuja ( kynät ja Hello Kitty -purkkaa sekä kakkukoriste ). Sitten menin Hyvinkään ompelukonekeskukseen www.ompelukonekeskus.fi/ . Sieltä en kyllä tällä kertaa löytänyt mitään. Sitten seuraava kohde oli Pentik www.pentik.com . Sieltä matkaan mukaan tarttuivat isot sydän ja omena piparimuotit ja muutama roikkuva enkeli. Ne jäi kuvaamatta, mutta löytyvät varmaan nettisivuilta.

Sitten menin Askartelukauppa Värinappiin, www.varinappi.fi/index.html . Sieltä löysin Hello Kitty -servettejä ja puuhelmiä. Tuolta suuntasin vielä Sisustusliike Villa Sandraan, www.villasandra.fi/palvelut.php , josta löytyi ideoita mm. uuteen ovikylttiin. Siitä lisää tuonnempana.

Viimeinen putiikki oli Käsityökauppa AnnLiis Arté, www.annliisarte.com/ . Sieltä matkaan tarttui HjerteGarnin Alpakka-lankaa Pikku Herran kauluriin. 

Näin siis tämä lauantai leppoisasti yksin kierrellen mieluisissa putiikeissa ja huomenna Hämeenlinnaan myynti- ja markkinointi tapahtumaan Verkatehtaalle. Sieltä ideoita hakemaan Terhin ja vauvan kanssa. Hyvää Halloweenia kaikille !