olen ollut ja vähän puuhastellut. Pyhän kunniaksi käytiin koko perhe Hesburgerissa syömässä ja nautittiin television ohjelmista. ABC:lta sain ostettua miehelleni isäinpäivälahjan ( tosin mieheni itse sen valitsi ), kirjan. Lisäksi löysin yhden pukinkontin täytteen. Pukinkontin täytteestä puheenollen, tässä kuva yhdestä tekeleestä, tai oikeastaan sen pintaneuleesta. Paksusta langasta eli Novitan Crystalista neuloin tuubin ja pipoa vielä suunnitellaan. Ohjeen otin uusimmasta Novita-lehdestä, Talvi 2011. Pikku systerin kanssa juttelin neuletarpeista ja tällaisesta oli puhetta. Toivottavasti se on passeli. Joulun aikaan sitten sen kuulee.

Lisäksi valmistui alkuviikosta itselleni raikkaan mustan värinen pitsibaktushuivi. Tää kun on se perusväri, jota voi pitää kaikkien vaatteiden kanssa. Kuva vähän heikko, kun sisällä kuvattu ilta-aikaan.

Ja lähikuva pitsineuleesta.

Lisäksi kuva viime viikonloppuna löydetystä Pentikin omenapiparimuotista, joka jäi viime postauksessa kuvaamatta. Koko on noin kämmenenkokoinen ja siitä saa melkoisen hyvän kokoisia pipareita tehtyä ja vaikka ystäville viemisiksi.

Ai niin, ja tänään löysin Kultakeramiikasta pyöröpuikoille erittäin passelin rasian. Nyt kaikki pyöröt mahtuvat olemaan sulassa sovussa eivätkä kaapelit mene pahastai mutkalle.

Pyhäinpäivän illallisen jälkeen lähdimme lasten, anopin ja hänen miehensä kanssa käymään hautausmaalla. Jo perinteeksi muodostunut pyhäinpäivän kynttilänvienti hautausmaalle on aivan mieletön kokemus. Kynttilämeri valtaa koko hautausmaan ja saa kunnioitettavan tunnelman kaikkia kuolleita kohtaan. Hautausmaalla tulee aina jotenkin kovin sanaton olo.

Hautausmaalla käynnin aikana muotoutui taas kerran edesmenneistä ihmisistä mielenkiintoinen keskustelu Neiti Näpsän kanssa. Hän oli korvat höröllään ja kyseli ja kuunteli ja jutteli aiheesta todella asiallisesti. Onneksi sain ilmeisestikin annettua tyhjentäviä vastauksia, koska kysely ei jatkunut loputtomiin. Samalla reissulla neitin lukemisharjoitukset jatkuivat, kun hän luki hautakivistä sukunimiä. Mieleenpainuva ilta varmasti myös lapsille.

Enkeleitä toivon jokaisen elämään ja hautausmaan muurinkivien välissä olevan enkelin myötä Hyvää Pyhäinpäivän yötä.