Olipas mukava tavata tuttuja ja ystäviä viime lauantaina. Olin kutsunut Poropeukalot meille kahvittelemaan ja neulomaan. Tiedoksi, Poropeukalot on Sukkulan eli Riihimäellä olevan lankakaupan neuleporukkaa - sitä alkuperäistä. Nykyisin tästä porukasta juurikaan kukaan ei ole käynyt lankakaupassa neulomassa, joten siitä sain idean kutsua porukan yhteiseen tapaamiseen, kaikille meille sopivana aikana.

Nyyttikestimeiningillä tapasimme. Minä tarjosin kahvit, teet ja vichyt ja jokainen vieras toi jotain herkkua. Oli siinä sitten melkoinen pastasalaatti, vihersalaatti, vuohenjuustopiirakka, suolakeksejä, viinirypäleitä, tuorejuustoja, patonkia, sipsejä, oliivi-juustociabattaa, suklaamuffinseja ja mustikkapiirakkaa syötäväksi koko porukalle. Ja kukat tulivat vielä ihastukseksi. Vatsat pullollaan herkkujen jälkeen istuimme, neuloimme ja rupattelimme. Kiitos kaikille: Railille, Irikselle, Aulille, Caritalle, Pipalle, Liisalla, Terhille, Susille, Jaanalle ja Sinikalle. Toivottavasti nähdään ensi kerralla samoissa merkeissä tai muuten vaan. Tuhannet kiitokset myös tuomisista. Upea lankakassi, jonka sisältö odottaa vielä tovin, koska villatakki saatava ensin valmiiksi.

Lisäksi sain ihanan maukkaan makuista teetä. Kiitos myös siitä. Toisella kattauksella pääsimme maistelemaan sitä pienemmällä porukalla.

Alla kuva myös Neiti Näpsän tekemistä rannekoruista. Perjantai-iltana neiti keksi, että Susille ja Terhille on hänen tehtävä korut, koska he on tuoneet niin usein heille ( lapsille ) jotakin tuomista. Nytkin Susi toi karkkiaskit ( kiitos niistäkin ), joten ajatus neitiltä oli mielestäni erittäin lämpöinen. 

Tässä vielä yksi kuva keskeneräisestä villatakista, josta ollut jo mainintaa pari edellistä kertaa. Tässä toinen hiha jo meneillään, joten kyllä villatakki pikku hiljaa valmistuu. Toivottavasti seuraavassa postauksessa olisi jo kokonainen villatakki.