Että mun villatakin valmiiksi saattaminen kestää, ja sen blogiin saaminen kestää siis vielä kauemmin. Kappaleet ovat valmiit. Neulomisosuus oli mieluisaa, mutta tämä kasaaminen, nappilistan ja kauluksen teko vaan ei meinaa onnistua millään. Neulomisinto melkein mennyt kokonaan, kun haluaisin saada villatakin valmiiksi ja muuta en juurikaan ole aloittanut. Kekseneräinen työ valmistuu vaihe vaiheelta, pikku hiljaa. Uskon ainakin itse niin.

Välityönä tein Neiti Näpsälle kaulurin, koska vanha kauluri hukkui kouluun. Yllätys yllätys. Toisin sanoen neitin tavaroita jää tosi usein kouluun ja niitä sitten keräillään ja mietitään, että mitä jäi ja minne. Lappuja olen kirjoitellut muutaman kerran, että muistaa kaikki tuoda kotiin. No, vasta ekaluokkalainen on kyseessä, joten ei vielä voi kamalasti vaatia. Opettamista huolellisuuteen opetellaan joka päivä.

 

Lankana merinovillaa ja kasmirmerinovillaa ( muistaakseni - vyötteet ovat jo hukkuneet ). Bambupyöröillä tein, 4 mm puikoilla. Ohje Novita Syksy 2009 -lehdestä.