Vihdoin pääsin taas kirjoittamaan blogiini. Viime viikonlopun sairastelut, taas, on nyt ohi. Koko perhe oli vatsataudin kourissa ja Pikku Herra oli kyllä kaikista heikoin lenkki. Sairaalaan meinasin viedä kun niin veteläksi meni. Flunssa vaivaa nyt lapsia, mutta ei onneksi kuumetta ole.

Käsityöt ovat olleet tauolla ja nyt pikku hiljaa olen ottanut ne taas työn alle. Viimeiset palmikkosukat ovat menossa, ja tiukkaa tekee, että viitsii ne tehdä valmiiksi. Kyllä ne kuitenkin pian pitäisi valmistua.

Viiminen tekele on kuitenkin kieppirannekoru, josta tuli ihan saajansa oloinen. Eilen, pe 26.2.10, olin ystäväni kanssa keilaamassa ja annoin hänelle samalla tämän rannekorun syntymäpäivälahjaksi. Kovin hän oli iloinen lahjastaan. Kyllä mieltä lämmitti ja sydäntäkin.

Koruun menee erilaisia helmiä n. 200 kpl, riippuen toki helmien koosta. Päihin olen laittanut jostain massasta tehdy käsinmaalatut sydänhelmet, jotka olen ostanut Lontoosta.

Tänään kävin Hyvinkään Anlis Artesta ostamassa vähän lisää helmiä. Harmi kun Värinappi oli kiinni, en päässyt ostamaan heidän helmivalikoimasta mitään. Tukholman reissu tulossa maaliskuun lopussa ja odotan, että pääsen katsomaan sinne Panduro Hobbyn helmivalikoimaa, sitä kehuttu muutamassa blogissa, sekä ehkä tulee suunnistettua johonkin lankakauppaankin.