Viikonlopun aikana Neiti Näpsä innostui askartelemaan. Ensimmäinen projekti valmistui äitin ja Poropeukalo-sisko Terhin avustukselle. Keijukoti oli saatava oikeille keijuille. Uuden Helinä-keiju -elokuvan myötä tämä projekti sai ideansa. Lauantaina illalla pahvilaatikkokoti valmistui. Saksia ja mattoveistä käytettiin apuna, sekä reilumäärä teippiä ( se on joka paikan pelastus ). Kuorrutus prinsessalahjapaperilla. Tulipas upea. Neiti oli ainakin erityisen tyytyväinen ja Terhi pääsi lasten suosioon loistavilla askartelutaidoilla.

Kun luukut avataan, aukeaa komia koti. Sisustuksesta on Neiti Näpsä huolehtinut aivan itse ja onhan se vielä hiukan keskenkin, kun alakerta vasta laitettu valmiiksi.

Sitten prinsessalastenohjelman jälkeen Neidin piti tehdä kruunupanta. Äitin apua tarvittiin vain terälehtien piirtämiseen ja teippaukseen. Suunnitelma tuli häneltä itseltä ja kyllähän mielikuvitus on mahtava meidän Neidillä. Kaunis panta ja aivan itse suunniteltu.

Sunnuntaina iltapäivällä pikkusisko tuli koiruuden kanssa käymään. Tikki sai meidän lapset ihan sekaisin ja meno oli melkoista. Pikku Herra oli kyllä kuumeessa ja piti vähän rauhoitelle tilannetta. Tässä yksivuotiaasta neitikoirasta myös kuva.