Tässä Tekstiiliteollisuuden ohjeella tehty pipo. Käy katsomassa www.tekstiiliteollisuus.fi ja sieltä ohjeet, asusteet ja luonnonvalkoisella langalla tehty pipo ja kauluri. Lankana käytin itse Novitan Keloa ja puikot 9 mm pyöröpuikko. Ostin uudet puikot, tai oikeastaan kahdetkin ( myös 3,5 mm ) pipopuikot. Nämä paksummat olivat siis sopivat tälle langalle. Nopeasti valmistuu, kun lanka on näinkin paksua. Neiti Näpsä oli tällä kertaa mallina. Pipo jäi omaa laatikkoon. Saa nähdä kuka sitä ekaksi perheessä kerkiää talven tullen käyttämään.

Kiitos myös lankasiskoille! Oli tosi ihanan leppoisa ja antoisa tapaaminen Susilla viime sunnuntaina. On se vaan niin, että rauha ja hyvä seura tekee neulomisestakin vielä mukavampaa. Sain kuvan myös otettua Susin lampaista. Koko katras taas paikalla, kun palasivat kesälaitumilta omaan kotiin. Terkkuja koko laumalle ja kiitos terapeuttisesta rapsutushetkestä.

P.S. Susin luona tein punaisia villasukkia, jotka myös valmistuivat, mutta kuva jäi ottamatta. Tosin pari postausta sitten, oli kuvissa samanlaiset tummanpunaisesta Novita 7veljes -langasta tekemäni sukat. Tämä pari sukkia menee työkaverilleni.