Tänään kävin lankasisko Terhin ja Miro-vauvan kanssa Hämeenlinnassa Kätevä messuilla. Mukavasti käsitöitä, leppoisa tunnelma, koska aamu kymmeneltä oli tosi vähän porukkaa liikenteessä, ja tietenkin hyvä seura. Miro oli todella kiltisti ja me saatiin nauttia messujen annista. Lisäksi messuille oli vapaa pääsy, ja rahaa jäi hyvin lounaaseenkin Verkatehtaan kahvilassa.

Tietysti sieltä tarttui mukaan jotain ja runsaasti ideoita. Kallein ostokseni oli ehdottomasti kettulapaset ja kettuavaimenperä. Ne ostin JuliArtilta, www.juliart.fi/ . Näin suloisia ja käytännöllisiä lapasia en ole nähnyt koskaan, sisäpuolella on kangas, joten tuulikaan ei mene läpi. Lisäksi, kun en itse lapasia tee, niin nämä osuivat naulankantaan. Ostin myös maatuskanappeja Hendersonin Helmeltä, www.hendersoninhelmi.fi/ , muutaman korutarvikkeen ja karkkia, namskis. 

Sitten vielä korutehdas käynnistyi tänään messuilun jälkeen ja sain aikaiseksi muutaman korun. Charlotasta ostetuista helmistä tuli itselleni korusetti vähän jouluakin ajatellen.

Ruskeakorusetti on myös Charlotan helmistä tehty. Metalliset välihelmet on ostettu Tallinnasta.

Ja lisäksi pari rannekorua Värinapista ostetuista helmistä. Nämä ja ylemmät saattavat päätyä työkavereilleni.

Niin ja lisäksi mieheni tekemä rannekoru Neiti Näpsälle. Kyllä miehelläni on silmää tehdä musiikin lisäksi korujakin.

 

Ja Pikku Herran tekemä rannekoru itselleen. Väri vihreä kun on lempiväri, niin mitä korulta voi muuta toivoa.

 

Kiitos paljon messuseurasta ja nähdään viikon päästä!