Uusiin keittiöverhoihin sopivan värinen tiskiliina valmistui tänään. Kyllä Hjertegarnin Blend bamboo lanka on aivan parasta. Imukyky on parempi kuin Novitan bambulangassa. Mitä enemmän tiskiliinaa pesee (pääasiassa pesen 60 asteen kirjopyykin mukana) niin sitä imukykyisemmäksi se tulee. Jouluksi ajattelin tehdä vielä pari punaista, jotta on jouluverhoihin sointuvat tiskirätit myös. Koukkuna minulla oli 3,25 mm Soft touch -koukku. Kiitos muuten kuuluu Susille tästä keltaisesta ja kolmesta muusta Blend bamboo -kerästä, kun toit niitä minulle Lankamaailma Nordiasta.

Hippokisatkin urheiltiin tänään koleassa kelissä. Neitin piti osallistua kolmiotteluun, mutta yhteen lajiin vain jäi kun kylmyys voitti. Pituushyppy oli erittäin mukava laji hänen mielestään. 4-vuotiaille ei ollut vaihtoehtoina kuin 40 metrin juoksu ja sekös Pikku Herraa harmitti. Hän kun olisi halunnut osallistua myös pallonheittoon ja pituushyppyyn.

Makkara ja munkki mehun kera maistuivatkin erinomaisesti urheilun jälkeen ja vielä ulkona syötynä. Kuvassa Neiti Näpsä ja Pikku Herra ottavat pienen välihuilin.