Yhteinen SNY-taipale on nyt lopussa kuten Korkki kirjoitti. Tosin tulee varmasti useita kertoja käytyä sinun blogissasi tutustumassa kädentaitoihisi ja tiedä vaikka joskus tulisi lähetettyä joku "ylläri".  Salainen neuleystäväni paljastui viimeisessä paketissa. Ystäväkseni paljastui Korkki, kts. hänen blogista upeita luomuksia ja myös hänen poikansa taidonnäytteitä: www.novita.fi/index.php .

Lumivalkeaa-paketti oli suloinen ja jännitystä oli ilmassa sekä lapsilla että itselläni, kun pakettiani avasimme yhdessä. Paketti sisälsi luonnonvalkoista Novitan Cloud-lankaa, kauniita sydänkoristeita joulukuuseen sekä ihastuttava kortti. Cloudia olen itsekkin omalle Snylleni ostanut, mutten ole sitä koskaan päässyt vielä kokeilemaan itse. Tämä oli siis erittäin osuva valinta. Kiitos todella paljon. Sydämmet päätyivät kuusen kortisteeksi välittömästi kuvauksen jälkeen. Jokainen sai omansa, kauniisti ajateltu.

Joulukortissa oli upea teksti:

Jouluyö peittää maan kirkas tähtien vyö. Maria laulaa pienoiselle, seimessä tallin uinuvalle - nuku vaan, pieni lapsi, nuku vaan. Syntynyt Joulun Herra on kaikille nyt! Sinunattua Joulua.

Näillä kuvilla ja teksteillä kiitän sydämmellisesti sinua Korkki. Oli erittäin ihanaa kun olit kirjoittanut kirjeen, jossa kerroit ilahtuneesi lapsieni osallistumisesta askarteluun ym. Todellakin on niin, että on ihanaa opettaa ja antaa lasten kokeilla ja tehdä omia luomuksiaan myös. Kiitos arvostavista sanoista.

Nyt on tämä kierros eletty ja saattaa olla, että päädyn rinkiin keväälläkin. Katsotaan. Mielettömästi kiitän sinua vielä ystäväni ja kiva seurata mitä teet jatkossa. Oikein hyvää ja siunattua joulua sinullekin Korkki!