Olimme hyvien ystävieni Lankasiskojen kanssa yhdessä viettämässä pikkujouluja Riihimäen Asema X -ravintolassa viime torstaina. Ruoka oli taas todella maukasta, seura aivan loistavaa ja pikkujoululahjat todella onnistuneet. Kiitos paljon teille siskoseni ! Ehkä tästä tulee perinne. Ensiksi kuvassa on saamani pikkujoululahja, joka sisälsi jouluisen piparisaippuan ja punavalkosävyisen keittiöpyyhkeen. Kiitos Susille käytännöllisestä ja jouluisesta paketista. Susi antoi lisäksi kaikille vielä joululahjat, jotka saa avata tietenkin vasta aattona. Ihanaa, kun on edes yksi paketti, jonka sisältöä ei itse tiedä (tämä tonttu kun on hoitanut pakettihommat tässä huushollissa pääasiassa).

Lisäksi Susi halusi antaa meidän muksuille omat pikkujoululahjat, ja toi lahjat lapsille aivan itse syöminkien jälkeen. Ne olivat aivan meidän lasten näköiset kukkarot ja sisällä kummassakin oli vielä 2 euron kolikot. Vinkkinä lukijoille: voit käydä itsellesikin hankkimassa kukkaron mintunkastyot.blogspot.com .

Susi sanoi, että lapset saavat ostaa rahoilla mitä haluavat ja Pikku Herra suunnittelikin heti, että mennään BR-leluun ostoksille seuraavana päivänä. Rahan arvon tuntemus vielä vähän huono, joten suunnitelmat olivat valtaisat aluksi. Neuvottelun jälkeen päätyivät, että ostavat rahoilla karkkia. Ensin Neiti Näpsän saalis...

Ja sitten Pikku Herran saalis. Huom! Tarkalle meni rahat: Pikku Herralle jäi rahaa 0,10 e ja Neiti Näpsälle 0,05 e. 

Jotain on tullut neulottuakin. Yllätys yllätys, sukat. Nämä päätyvät syntymäpäivälahjaksi Valkeakoskelle ystävälleni. Punainen väri tuo minulle ainakin niin joulun tuntua! Tänään ehkä laitetaan lasten kanssa joulukuusi olohuoneeseen ja loput koristeet sitten siivoilujen jälkeen. Jouluruokasuunnitelmatkin aloitettava pikkuhiljaan. Onneksi anoppi on tehnyt jo laatikot, nam!

Löysin muutaman mukavan ostoksen Pompotista, www.pompoti.fi/ ennen pikkujouluihin menoa. Mailegin tonttu, korkeus n. 15 cm (jota olen halunnut jo pitkään, mutten ole raaskinut ostaa ja nyt oli -20% alennuksessa) ja Mailegin kangaskassi. Lisäksi Susi toi minulle uudet bambupyöröt Karnaluksista, 50 cm pituudeltaan.

Lopuksi vielä kuva Neiti Näpsän tekemästä tyynystä. Se tuli koulusta kotiin pari viikkoa sitten. Muut kuvamataidontuntien taidonnäytteet saapuivat eilen ja niitä olikin melko paljon.