Huivi valmistui tässä loman lopuksi. Touhut synttäreiden valmisteluissa ja huivin neulomista, siinä loman loppupuolen ohjelmaa. Ihanaa oli neuloa paksuilla puikoilla. Käytin 5,5 mm bambupyöröpuikkoa, 100 cm pitkää. Lankana oli edellisessä postauksessa jo mainitsemaani urugualaista Punta Yarnsin Merisofia. Aivan mielettömän miellyttävää neuloa. Helppoa ja väri on minulle aivan täydellinen. Tuota joutuu investoimaan joskus toistekin. Tosin samanlainen huivi olisi upea myös yksivärisenä. Pehmeys on puoli valttia ja neulomisen helppous toinen puoli.

Tässä kuva huivista kaulalla. Langat vielä päättelemättä. Olipas vähän hätäinen kuvaaja, siis minä itse.

Sitten tarkempi kuva mallista.

Ja vielä lähikuva. Ohje on muuten Ravelrystä. Lopussa huivissa on rypytyksen vuoksi 600 silmukkaa. Aika hidasta oli tehdä loput n. 5 kerrosta. Palkitsi kyllä kun näki lopputuloksen.

Sitten lisäksi vielä kuva mieheni täyttämästä ja koristelemasta keijusynttärikakusta. Syötävä keijukuva on Juhlantaika-nettisivuilta tilattu. Kakusta tuli loistava ja maku oli täydellinen. Aivan oiva apu työssä käyville vanhemmille toi kakkukoriste. Pikku Herra jo ilmoitti, että hän haluaa Autot-kuvan omaan seuraavaan synttärikakkuun. Saa nähdä muuttuuko mieli matkalla, siis kuvan suhteen, mutta olen kyllä valmis tilaamaan tällaisen kakkuavun netistä uudemmankin kerran. Suosittelen.

Synttärit menivät loistavasti. Kiitos juhlijoille, kotiväelle ja erityisesti synttärisankarille. On meillä vaan iso Neiti Näpsä. Aika menee hurjaa vauhtia.