Neiti Näpsälle valmistui uudet asusteet Lankamaailma Nordiasta ostetulla langalla. Käytin lankana HjerteGarnin Roma-lankaa ( 50% puuvillaa ja 50% akryylia ). Huivi on tehty pitsibaktuksen ohjeella yksinkertaisella langalla, puikkoina 4 mm bambupyöröt. Pipo on tehty Novitan Kevät 2011 -lehden ohjeella nro 4 ja samasta langasta, mutta kaksinkertaisella langalla, koukkuna oli 5 mm virkkuukoukku. 

Uudet asusteet oli mielestäni saatava, kun uusi koululainen sai myös uuden syystakin. Alla kuva vielä pipon yläosan kukkakuviosta.

Nordiassa käytiin elokuun puolessa välissä ystäväni Tiinan ja Pikku Herran kanssa. Tiina ei ollut käynyt Lankamaailma Nordiassa koskaan ja menimme sinne yhteistuumin. Lankaa siis tuli matkaan ( myös Tiinalle ) ja tuon Roma-langan lisäksi ostin Viking Ville -sukkalankaa työkaverini sukkiin. Lanka on muuten tosi luistavaa ja miellyttävää neuloa.

Sitten käytiin Tallinnassa viime viikon lauantaina. Superalkosta kävimme hakemassa lastia, koska anopin häät lähestyvät. Kävimme ensin Rocca al Maressa ostoskeskuskierroksella ja sieltä tarttui vähän mukaan helmiä, muutama vaate sekä itselleni että miehelleni ja saippuaa. Liann Löngad -lankakauppaan menin käymään myös ja sieltä tarttuikin kassillinen lankaa mukaan. Olisin kyllä ehkä päässyt edullisemmin ostoksissani, jos olisin päässyt käymään Karnaluksissa. Tällä kertaa se jäi kuitenkin väliin. Tosin Katian lankoja ei ole Karnaluksissa ja sieltä olis kuitenkin lähtenyt mukaan paljon muutakin. Kuvassa helmet, langat ja Käsitöö-lehti.

Sitten vielä kuva häitä varten ideoiduista jutuista. Kynttilät tulevat "hääkarkeiksi" ja lapset saavat saippuakuplia puhallettavaksi, kun hääpari astelee kirkosta ulos. Minä tein mallit ja anoppi askarteli muut. Kyllä hän tekikin ison urakan.