Tässä taas yhdet sukat, vaihteeksi. Sopivat kyllä hyvänä "välityönä". Ohje kulkee kätevästi päässä, kun tällä ohjeella on tullut tehtyä useampikin pari. Lankana taas Novitan 7 veikkaa ja työvälineenä 3,5 mm bambusukkapuikot ja 4 mm metallinen palmikkopuikko.

Näitä oli kyllä tosi pimeä tehdä. Tarkoitan, että musta väri tekee neulomisesta aavistuksen haastavampaa värinsä puolesta. Kunnon valaistuksella ei mitään ongelmia. Vaikka yksi omistakin lempi vaateväreistä on musta, on sitä silti lankana tylsä neuloa.

Sukat muuten päätyvät lahjaksi ystävälleni. Musta kun on hänen lempiväri, en voinut olla toteuttamatta näitä sukkia. Ja palmikkoa riittää aivan kärkiin asti.

Samanlaiset, mutta väriltään luonnonvalkoiset sukat ja itselleni tehdyt, menivät työkaverilleni viikonloppuna. Olin niitä pitänyt kerran kotona, joten sukat olivat vielä erittäin hyvässä kuosissa. Olimme työporukalla mökkeilemässä lauantaina. Mökkeilyyn kun tarttee olla aina villasukat mukana, ja minulla oli mukana kahdet, niin toiset löysivät mökkeilyn myötä uuden kodin. Hyvä niin.