Oikein mukavaa Ystävänpäivää kaikille ystävilleni ja täällä kävijöille. Tällä kertaa nämä erittäin makoisat pullat leipoi rakas mieheni. Hän on kyllä taidon perinyt äidiltään, anopiltani, joka on superpullanleipoja. Ihana oli tulla kotiin työpäivän jälkeen, kun pullataikina oli kohoamassa ja lapset olivat tehneet kortin. Eteisessä oli lanka, jota minun piti seurata. Langan päässä oli Neiti Näpsän tekemä ystävänpäiväkortti ja siinä oli kaikkien nimet.

Siis sairasloma loppui ja paluu arkeen tönkköjalan kanssa oli hiukan karu. Tuossahan tuo jalka kulkee kuitenkin mukana. Raput vielä hiukan vaativat nousta ja varsinkin mennä alaspäin.

Tässä kuva näistä älyttömän herkullisista korvapuusteista.

Monta tekstiviestiä olen saanut ystäviltäni ja parhaimmat tulivat kyllä rakkaalta kummitytöltäni. Iloinen yllätys oli myös, että hän oli saanut ensimmäisen lapasen valmiiksi, siis ihka ensimmäisen. Loistavan värinen raidallinen lapanen siitä tulikin. Lisäksi muutama kortti tuli postissa; toinen tätiltäni ja toinen ystävältäni ja Pikku Herran kummitätiltä. Kiitos kaikista ystäväviesteistä teille kaikille tasapuolisesti!

... ja parasta on myös herkullinen pulla, nam ja maiskis (ja eikun pullaa suuhun).

Vähän voi retostella "käsitöillä". Neiti Näpsän etutukkaa tasoitin tänään ja sitten tein hänelle letit suihkun jälkeen. Saa nähdä onko neitillä kiharat aamulla... Märkään tukkaan oli kohtuullisen helppo tehdä letit, joita olen tehnyt todella vähän.

Mukavaa ja leppoisaa tämän päivän iltaa. Muistetaan ystäviä ja läheisiä joka päivä. Ystävät ovat tärkeitä. Minun paras ystäväni on rakas mieheni.