Tässä uusi lempiväreistäni tehty rannekoru. Se syntyi salaiselta neuleystävältäni saaduista puuhelmistä. Kiitos vielä niistä. Tuli toinen melkein samanlainen koru myös, joka jäi kuvaamatta. Sen teki Neiti Näpsä ja lähetti rannekorun ystävälleen.

Sunnuntaina meillä oli vieraana pikkusiskoni, hänen poikaystävänsä ja heidän kaksi koiraa. Tikki (mäyräkoira) onkin jo tuttu kävijä meillä, mutta Domi oli uusi tuttavuus, josta lapset olivat tosi innoissaan. Amerikan bulldoggi, josta tulee aikas massiivinen koira, mutta vielä niin söpö ja ihanan vauvakoiran tuoksu. Koko ero täysikasvuisella 1-vuotiaalla Tikillä ja n. 10 viikkoisella Domilla on suht pieni, mutta puolen vuoden päästä on jo melkoinen.

Tässä ruttunaama vielä ottaa pienet tirsat ulkoilun ja telmimisen jälkeen.

Tänään saatiin aikaiseksi lasten kanssa ensimmäiset piparkakut. Lapset osasivatkin jo tosi hyvin kaulita taikinaa, varsinkin Neiti Näpsä. Pikku Herra teki vain talo-piparkakkuja.

Ja laitettiin myös hiukan koristuksia.

Ja lopuksi sai vähän taikinamaistiaisia. Nam. Kaikki tykkäs! Maistuivatpa myös valmiit piparit. Mukavaa Joulunalusaikaa !! Joulu tulla jollottaa ja enää kuukausi jouluun.