Halloweenia vietettiin leppoisasti kotosalla suhruisen sadepäivän ja kuumeilun jälkeen. Korutehdas käynnistyi lasten kanssa illalla ja saatiin taas mukavasti aikaan kaikenlaisia koruja, pääasiassa rannekoruja.

Ensimmäisenä kuvassa on SNY:ltäni saaduista lasihelmistä tehty rannekoru. Upeat vahvat värit helmissä. Mustat välihelmet ovat puisia.

Pari rannekorua valmistui pelkästään puisista ja parista metallivälihelmestä. Varmaankin päätyvät työkavereille tai lasten hoitopaikan täteille, saas nähdä.

Lisäksi Pikku Herra teki omalle hoitotätilleen korun pikkujoululahjaksi. Onneksi Helkkuna ei ole tietokoneihminen, joten tämä pysyy vielä hyvin salassa.

Pikku Herra ei jaksanut tehtailla koruja enempää, joten sitten alkoikin hällä helmitarkastajan puuhat. Pienet näppärät sormet tarkastivat puuhelmien reikiä. Jos oli huonoja, hän laittoi ne eri kuppiin ja minä sitten suurensin ne pienellä reikäviilalla. Näppärä jäbä. 

Neiti Näpsä teki myös vaihteeksi itselleen kaulakorun. Värisilmää on kyllä tällä taiteilijan alulla.

Lisäksi kuvasin Kotiteollisuusliike Sukkulan muuttoalennusmyynnistä bongaamani viimeisen huopakynän. Tai siis tässä on kynälle huovutettu kuoret ja siellä on lyijykynä sisällä, jonka voi vaihtaa kun se loppuu. Mielettömän hieno lisä käsityötarvikkeisiini. Sen verran suurempi kynä kuoren kanssa, ettei heti eksy muihin tavaroihin.