Eno kävi vaimonsa kanssa meillä viime lauantaina ja niin sai uusi peili ( mieheni maalaama ja Metsäkylän navetasta ostettu ikkunanpokapeili ) oman paikkansa. Lamppukin tartti hankkia, joten sen asennuksessa oli oiva apu enoltani. Kiitoksia kovasti.

Tässä kuva uudesta kylppärikalustuksesta, vielä toki pitää vähän lisätä sinne tavaraa, eli allaskaappi tulossa kun saadaan äitiltäni uusi allaskin tänne Riihimäkeen. Minä kun väitin kivenkovaan, että liian iso allas, mutta eihän vanha allas taas käynyt uuden kaapin kanssa yhteen. No, odottelemme altaan saapumista, aikataulutus vielä vähän kesken. Ehkä ensi viikolla saadaan se. Mukavaa kun pientä komistusta ja muutosta saa kylppäriin. Uusi ilme piristää mieltäkin kummasti. Pienet hienosäädöt tulevat sitten myöhemmin.

Ja tässä lamppu.

Sitten vielä valmistuivat yhdet sukatkin. Ne on nyt sellasta lomalaisen ei-ajatusta vaativaa puuhaa. Onneksi Novitan 7 veikan langat on raidoitettu valmiiksi, niin ei tartte siitä itse huolehtia. Puikkoina taas 3,5 mm bambusukkapuikot ja ohje uusimmasta Novita-lehdestä, malli nro 64.