Lapset sairastelleet vajaat kaksiviikkoa ja vuoron perään ollaan oltu mieheni kanssa kotosalla. Kuumeet alkaa nyt hellittään. Ennätyskuumeet tulikin kun Neiti Näpsällä oli mittarissa 39,7 astetta. Pikku Herra kävi melkein samoissa lukemissa. Keuhkokuume herralla ja neitillä korvatulehdus ja kummallakin ihan kaamee yskä.

Mä olen onneksi iltaisin päässyt vähän käymään asioilla ja eilen piipahdinkin Pompotissa Punaisessa talossa. Se on niin kotoisa paikka ja siellä on mielettömän lämmin tunnelma. Jenni ja Miia ovat kyllä saaneet paikasta varsinkin meitä äitejä sydäntälämmittävän paikan. Lisäksi siellä on niin ihania sisustusjuttuja ja lapsille viemisiä, että aina tarttuu jotain matkaan.

Tällä kertaa löysin alekorista Pikku Herralle Decoyn sisätossut hoitoon.

Lisäksi löysin Pipsa-tonttua ( lue: joulukalenterin täytettä ) varten joulukuusen "korit". Ne on niin samanmoiset kuin meidän Mummalla on aina ollut joulukuusessa. Siis idea sama, mutta Mumman "korit" on paperiset ja niistä löytyy aina jouluna karkkia! Nämä on helpot, kun ne on kankaiset ja voin pestä ne tarvittaessa. Maileq on pistänyt taas parastaan. Tästä tehdään muisto meidänkin mukuloille....

Lisäksi löysin muksuille pienet yllärit, jotka jäi kuvaamatta: perhoshiusnipsut neitille ja dinosuperpallo herralle.