Vihdoin ja viimein sain aikaiseksi itselleni mustan pipon. Tai oikeestaan se on pitsibaskerin ohjeella tehty, Novitan kesä 2009 -lehdestä (resorin tein vähän pidemmäksi ja ohjeessa oli paksumpi lanka, joten piti lisätä hiukan silmukoita). Musta lanka on niin pimeetä neuloa, että valmistuminen on hiukan kestäny ja malliakin on tullut haettua lehdistä ja netistä useampaan kertaan.

Halusin itselleni ohuen mustan pipon, kun muut talvipipot ovat jo hiukan liian kuumia. Kevät tulee kohisten ja odotan jo, että lumet häviää ja vihreä nurmi pääsisi kasvamaan. Siihen taitaa vielä vierähtää tovi, kun jäätä ja lunta on niiiiiiin paljon. Tein pipon Novitan Nalle -langasta.

Tuli muuten hyvä, istuu tosi hyvin mun päähän.

Sitten viime viikonloppuna meillä kyläilemässä oli äitini ja sisko perheineen kylässä. Minun ja siskon miehet eivät olleet paikalla ja silti meitä oli kymmenen meillä kotona. Tiivis tunnelma, mutta lapset nauttivat täysin rinnoin. Oli ihana seurata rauhassa ja leikkiä siskon kaksosten kanssa. Vajaa kaksivuotiaat touhusivat koko ajan ja höpötyskoneetkin pääsivät käyntiin lauantaina. Seitsemän lasta ja me kolme naista. Tohinaa ja useita ruokahetkiä. Vähän ulkoilua ja paljon leikkimistä. Ja kirpputorilla käytiin. Lastenvaatteita löytyi pääasiassa.

Kiitos kovasti koko porukalle! Tällaisia viikonloppuja isommat lapset muistavat aivan varmasti pitkään. Kiitos kovasti myös äitille ja siskolle tuliaisista. Minä sain siskoltani hänen itse tekemän laukun, joka oli tehty minun vanhasta jakusta. Ihan mieletön. Tää pääsee ihan varmasti käsityökassiksi. Lankasiskot taitavat olla mulle kadeja.

Kiitos myös Kiertin bamboo -tiskiräteistä. Niissä on loistava imukyky.

Nähdään taas ja kirjoitellaan. Nyt olet (taas) sairaslomalla. Tällä kertaa äänihuulet ovat tulehtuneet ja on pakko olla hiljaa. Viime viikolla lomaflunssa teki tepposet!