Eilen lasten ollessa synttäreillä sain tehtyä muutaman silmukkamerkin. Tilasin viime tiistai-iltana helmikori.fi :ltä korutarvikkeita ja helmiä. Ne tulivatkin minulle jo torstaina postin mukana kotiin. Näillä ja vanhoilla koruvarastoilla sain tehtyä ekat, tosin aikas painavat silmukkamerkit.

Nää on minusta hienot, mutta vähän liian painavat ja lenkit ovat liian pienet paksummille (yli 4,0 mm) puikoille. Eli ohuemmille langoille sopivammat, ehkä. Aloitin meinaan eilen tekemään ekaa Herbivore-huivia (josta kuvia, jahka se valmistuu) ja siihen oli aloitukseen varsinkin tarpeen nuo silmukkamerkit. Omat kun eivät olleet kovin toimivat, otin Terhin tekemät (huomattavasti pienemmät ja paremmat) silmukkamerkit käyttöön. Terhi hoi: ne sun merkit toimi loistavasti.

Tässä nyt vielä lähikuvaa noista mun tekemistä silmukkamerkeistä. Kuvasin muuten mieheni kitaralaukun päällä nää merkit ja tulikin tosi hyvä tausta. Nyt kun ekat on tehty, voi tehtailla noita lisää paremmalla menestyksellä.

Lisäksi tein edellisessä postauksessa olleen laukun kaveriksi rannekorun. Neiti Näpsän kaverilla synttärit ja lempiväreinä on sininen ja vihreä. Tässä siis lopputulos.